Foglalkozások

Egyénre szabott négyszemközti tanácsadás!
Ne habozzon segítő kezet kérni!
Zsebben hordható megoldásokat kínálok!

Életvezetési tanácsadás - life coaching

Ha önnek problémája van, de nem szívesen osztja meg az ismerőseivel, vagy megosztotta már, mégsem talált kielégítő választ, akkor szívesen várom egy ingyenes első beszélgetésre. Ez egy jó alkalom arra, hogy megtudja, mi is az a life coaching.
A konzultáció lényege, hogy ön elmondja, amit szeretne, s ketten megbeszéljük, mit gondolunk a helyzetről. Ezután önállóan eldöntheti, az életvezetési tanácsadást választja-e, azaz belép egy problémamegoldó folyamatba, vagy tovább folytatja útját egy másik ösvényen. Szeretettel várok minden bátor érdeklődőt!

További információk: kapcsolat

Életmesés és kártyás foglalkozások

Mi az Ön életmeséje? Mit üzenhet? Milyen megoldásokat sugall? Mik lehetnek az ön céljai, életutai?
Életmesés és kártyás foglalkozások minden szombaton délelőtt vagy délután, megegyezés szerinti időpontban. A foglalkozás négyszemközti: csak egy fő és a coach vesz részt rajta!

További információk: kapcsolat

Tanácsadás a világháló segítségével!

Az internet adta modern lehetőségekkel élve - skype, facebook - az világhálón keresztül is elérhető vagyok. A megbeszélt időpontban, előre megegyezett időintervallumban találkozunk az adott netes felületen.

További információk: kapcsolat

Tréningek, workshopok

Folyamatosan megtartjuk a Lépések a megoldások felé elnevezésű kiscsoportos (max.6 fő) életvezetési tréningünket, melyen a life coaching módszereivel ismertetjük meg a résztvevőket. Hívjanak, érdeklődjenek, kérdezzenek! Igény szerint külső helyszínekre is kiutazunk, nagyobb csoportokat is vállalunk.

A program a következő "lépésekkel" foglalkozik:

  • gondolataink ereje
  • kommunikációs szerepeink és játszmáink felismerése
  • hogyan találjuk meg céljainkat
  • segítő, megoldási módszerek keresése és ajánlása
A foglalkozás két blokkból áll. Délelőtt az elméleti résszel ismertetjük meg a résztvevőket, utána ebédszünet, majd délután a gyakorlati rész következik. Ebbben a munkalapok kitöltése után mindenkivel egyénileg foglalkozunk, de interaktívan.Visszajelzések a kliensektől

M.P.:

"Nekem ne mondja meg senki, hogy mit csináljak! Ezt gondoltam, amikor először olvastam a coachingról. Aztán szinte egyik napról a másikra belecsusszantam egy hatalmas életproblémába. Először azt hittem, meg tudom oldani egyedül. Pár hét után azonban úgy összezavarodtam, hogy nem ismertem magamra. És megint elém került egy coachingról szóló írás. Azt gondoltam, ez nem lehet véletlen. Bejelentkeztem az első ingyenes foglalkozásra, de nem vártam az egésztől semmit. Elsősorban a kíváncsiság vezérelt, meg az a gondolat, hogy: na, akkor mutasd meg, mit tudsz! Meglepően jólesett az az első óra. Kiderült, hogy itt nem mondják meg, hogy mit tegyek. Azt nekem kell kitalálnom. Természetesen azonnal kértem a következő időpontot. Most már fél éve járok ide, és elmondhatom, életem egyik legjobb döntése volt. A zűrzavar nem múlt el azonnal, de már látom a hibákat, amiket elkövettem, látom a körülöttem lévő embereket, látom a célt is, amit el akarok érni. Elhatároztam, addig nem fogom abbahagyni, amíg nem változom meg annyira, hogy a legközelebbi komoly helyzetet hisztik és kétségbeesések, sírás és dühkitörések nélkül meg tudom oldani."
(2013. szeptember)

L.I.:

Visszajelzés az életmesés és kártyás szombatról:
"Kíváncsiságból mentem el a foglalkozásra, bár vannak problémáim is, ezúttal inkább csak a kíváncsiság vezérelt. Az életmesés rész nagyon tanulságos volt számomra, olyan részletekre világított rá, melyekre eddig nem is gondoltam. Ezzel kapcsolatban máris megszületett bennem néhány ötlet a megoldásokra. A kártyás részt külön bónusznak tekintem."
(2013. augusztus)

E.K.:

"Jó, hogy itt minden rólam szól! A közös munka alatt elmúlt a szomorúságom, egyensúlyba kerültem, megtaláltam az önazonosságomat. Büszke vagyok, hogy az elém kerülő nehézségeket egyre rutinosabban tudom megoldani. Elhatároztam, hogy továbbra is felülkerekedek a lustaságomon, a halogatás szokásán. A biztatást, megerősítést a coachtól mindig megkapom, viszem is magammal, hogy a hétköznapi életben is "kéznél legyen"."
(2013. június)

B.Cs.:

"Néhány hónapja járok coaching foglalkozásra. A változás kezdetben lehetetlennek tűnt, de három hét után elérkezett az első fordulat. Azt hittem, velem ez nem történhet meg, de igen, megtörtént. A zűrzavar, amibe saját figyelmetlenségem miatt kerültem, a coach segítségével lassan átláthatóvá vált. A következő nehéz lépés a saját döntés meghozása volt. Kemény munka után azonban erre is sor került. A kezdeti izgulás, megingások, kételkedések után azonban megtapasztalhattam, milyen az, ha a saját kezembe veszem az irányítást, és nemcsak a munkámban, hanem a magánéletemben is. Az első néhány héten ugyan még nem voltam biztos abban, hogy helyesen cselekedtem, mikor coachhoz fordultam, ma már azonban tudom, micsoda segítséget jelentett ez nekem. Örülök,hogy ezt a megoldást választottam. Másnak is csak ajánlani tudom."
(2012. november)

K.M.:

"A foglalkozás rendkívül érdekes volt számomra, mert nem igazán tudtam, mi vár rám egy ilyen life coaching ülésen. Kicsit izgultam, de tapasztalva a coachból áradó biztonságot adó erőt, magabiztosságot és az őszinte figyelmet, megnyugodtam. Éreztem, jó helyen vagyok. Már az első alkalom után megváltozott bennem valami. Az idő teltével pedig azt vettem észre, hogy az eddig leküzdhetetlennek tűnő problémáim sorra "megoldódnak" körülöttem. Még nem tartok a folyamat végén, de már eddig is sok mindent köszönhetek a foglalkozásoknak. Bátran fogom ajánlani ismerőseimnek is az életvezetési tanácsadást, mert nem érdemes éveken át tétlenül toporogni... Biztos vagyok benne, hogy minden probléma megoldható."

K.Sz.:

"A foglalkozások után (és már közben is) sokat változott az életem. A sokadik munkahelyet nem kaptam meg, de az első coaching beszélgetés után már nem keseredtem el, mint ahogy az utóbbi időkben szokásommá vált. Úgy vettem, ahogy megbeszéltük... Ám, ami a legjobban meglepett, hogy egy szép napon egy hihetetlen állásajánlatot kaptam! Nem is hezitáltam, azonnal elfogadtam, és most úgy érzem, ez volt életem egyik legjobb döntése. Nem hiába "nem engem kerestek" az előző munkákra... Minden egyes coaching ülés után feldobódva megyek haza, és ez az energia egészen a következő találkozásig kitart. Úgy érzem, dolgaim olyan irányba tartanak, életem úgy alakul, ahogy mindig is szerettem volna!"

B.E.:

"...Egyre oldottabbnak érzem magam. Jólesik megbeszélni a dolgokat és megerősítést kapni. Mindig sajnálom, mikor elérkezik a foglalkozás vége. A dolgaim lassan, de biztosan egy jobb irányba terelődnek (vagy terelem őket?). Régebben az volt a gondom, hogy úgy éreztem, a körülöttem élők nem értik a szavaimat. Most sokkal meggondoltabban kérdezek vagy mondok véleményt. Megtanultam egy másféle kommunikációt. És mintha mindenki megváltozott volna körülöttem -- pedig valójában csak én változtam! Élvezem a munkát a coachcsal, mert ráéreztem az ízére, és talán megértettem a lényegét is. Sokkal rövidebb idő alatt kezdtek változni a dolgaim, mint valaha is hittem volna..."
Copyright © 2011-2024 netBarátnő